A BabyGen egy molekuláris teszt
a magzat nemének meghatározása

ikona bunky

Egyedi

A magzati kromoszóma rendellenességek legszélesebb skáláját képes elemezni a teljes genomra vonatkozóan már 11 éves kortól. terhességi hét.

ikona certifikát

Megbízható

Több mint 99,5%-os pontosság

ikona mikroskop

Átfogó

Részletes magzati DNS-szűrést és a pozitív eredmény ingyenes ellenőrzését biztosítja a GenomeScreen prenatális teszttel végzett magzatvízvizsgálattal.

ikona

Fájdalommentes

Az anya vérének vizsgálata.

ikona

Gyors

Eredmény a 10. héttől elérhető.

ikona kvapka

Biztonságos

Nincs kockázat a magzatra nézve.

A vérben rejlő válaszok

A BabyGen egy nem invazív genetikai szűrővizsgálat a magzati nemre, amelyet egy genetikai laboratóriumban végeznek el az anya vérmintájának elemzésével, már 10 éves kortól. terhességi hét. A DNS-elemzésen alapuló érzékeny molekuláris módszerek képesek azonosítani az Y-kromoszóma jelenlétét a terhes nő vérében. Jelenleg ez a legpontosabb prenatális teszt a magzat nemének meghatározására, az eredményt több mint 99,5%-os pontossággal határozza meg.*

* Az eredményt több mint 1500 terhes nő retrospektíven és prospektíven elemzett mintáján validálták.

vzorka

Nem vs. örökletes betegség

Nem vs. örökletes betegség

A baba nemének megismerése a születés előtt nemcsak kíváncsiságból fontos a leendő szülőknek, hanem akkor is, ha a baba neme egészségügyi szempontból is fontos. Ennek oka lehet például egy nemhez kötött örökletes betegség jelenléte. A leggyakoribb példák a hemofília és a Duchenne-izomdisztrófia, amely az izomdisztrófia legsúlyosabb formája.

Így a klinikailag indokolt nemi meghatározás esetén a leendő anyának nem feltétlenül kell alávetnie magát egy invazív eljárásnak, amelynek során az orvos magzatvízmintát vesz közvetlenül a méhből.

TRISOMY teszt

certifikáty

A magzat nemét a prenatális TRISOMY-teszt is kimutatja, amely megbízhatóan kizárja a gyakori magzati kromoszóma rendellenességeket, például a Down-szindrómát.

További információ a TRISOMY-tesztről

certifikáty
Menü