Gyors és megbízható tesztelés

A gyermek nemét a fogantatáskor a spermiumban lévő kromoszómák alapján határozták meg. A BabyGen teszt tudja a választ arra a kérdésre, hogy hogyan alakult.

ikona injekcia

1. Vérvétel az orvosi rendelőben

A BabyGen teszthez szükséges vérmintát egy nővér veszi a szokásos módon – a terhes nő alkarjából vett vénából -, ami nem jelent egészségügyi kockázatot az anyára vagy a magzatra nézve. Lehetséges, hogy a 10. terhességi hét és nem kell böjtölni. Hová menjek vizsgálatra?

ikona platba

2. A vizsgálat díjazása

Az orvossal történt egyeztetést követően a vizsgálatot közvetlenül az orvosi rendelőben, vagy banki átutalással vagy hitelkártyával a laboratórium számlájára a www.medirexplatby.sk cí men keresztül fizetheti ki.
Fizetés a vizsgálatért

A BabyGen teszt ára 120 € ÁFÁ-val együtt.

ikona skúmavka

3. Mintaelemzés

A terhes nő véréből laboratóriumban DNS-t izolálnak, és kimutatják az Y-kromoszóma jelenlétét. Ha a magzatból származó mintában Y kromoszómát találnak, akkor a leendő anya pocakjában egy kisfiú növekszik. Ha a kromoszóma nem található a vérben, akkor lányról van szó. A minta laboratóriumba történő eljuttatását, az előleg beérkezését és az elemzés befejezését a beteg a jelentkezési lapon szereplő mobiltelefonszámára küldött SMS-üzenetekkel igazolja.

ikona mikroskop

4. Vérminta elemzése

A vérmintát egy speciális módszerrel elemzik.
A laboratórium SMS-üzenetben tájékoztatja Önt a vizsgálat előrehaladásáról.

ikona certifikát

5. Vizsgálati eredmény

Az eredményt a várandós anya általában a vizsgálat befizetésétől számított 5 munkanapon belül, de legkorábban a vizsgálat befejezését követő 12 napon belül kapja meg. terhességi hét. Az eredményt közölni lehet a terhes nővel:

  • orvoson keresztül
    A laboratórium elküldi az elemzés eredményét a vizsgálatot jelző orvosnak. Ezt követően tolmácsolja a betegének.
  • az eredmény e-mailben történő elküldésével
    A 12. terhesség hetében a laboratórium a titkosított eredményt PDF-fájlként elküldi arra az e-mail címre, amelyet a nő a vérvételkor megadott az orvosának. A mobiltelefonjára egy szöveges üzenetet is kap, amelyben a feloldáshoz szükséges jelszó szerepel. A laboratórium a vizsgálati eredményt elküldi a vizsgálatot elrendelő kezelőorvosnak is.

Annak érdekében, hogy az elemzés eredményét elektronikus úton, közvetlenül a terhes nő e-mail címére küldjék el, szükséges, hogy az elérhetőségi adatokat (e-mail és telefon) minden kismama helyesen adja meg az orvosi rendelőben. Ha a páciens úgy dönt, hogy a BabyGen tesztet a www.medirexplatby.sk fizetési átjárón keresztül fizeti ki , akkor is fontos, hogy a várandós anya ugyanazokat az elérhetőségeket (SMS és e-mail) adja meg a rendszerben az online fizetési folyamat során. Ezen adatok helyes (és megfelelő) bevitele szükséges ahhoz, hogy a laboratóriumi elemzés eredményeit e-mailben közölni lehessen.

* A Szlovák Köztársaság Egészségügyi Minisztériumának etikai bizottságának határozata értelmében a laboratórium csak a 12. születésnap után adhat információt a magzat neméről. terhességi hét.

Menü